صدای کارگران اخراجی و زندانیان سیاسی دربند باشیم!
دراعتراض خیابانی جمعه پنجم مهر۱۳۹۸ کارگران نیشکرهفت تپه فریاد میزدند «خواست اول و آخر ما؛ آزادی اسماعیل بخشی است» و شعار میدادند «اسماعیل را گرفتن، ما همه بخشی هستیم»!
کارگران تجمع کننده با جسارت بیمانندی نشان دادند که نه تنها اسماعیل بخشی را فراموش نکردهاند، بلکه همچون گذشته حامی و مدافع نمایندهی خود و حامیان آنان هستند.
همه چیز در سایه واگذاری صنعت بزرگ نیشکرهفت تپه شوش به ثمن بخس در بهمن ۱۳۹۴ شروع شد. وقتی که سازمان خصوصیسازی صددرصد سهام شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه را در فرآیندی پر حرف و حدیث به دو جوان ۲۸ و۳۱ ساله واگذار کرد. رستمی و اسدبیگی همان دو جوانی بودند که فقط با ۶ میلیارد تومان پیشپرداخت مالک شرکتی شدند که تنها یک قلم از داراییهای آن، ۲۴ هزار هکتار زمین مرغوب بود.
تهاجم به تجمعات وسیع خیابانی کارگران هفت تپه درشوش طی سال۹۷ و دستگیری فعالان شناخته شده این سلسله اعتراضات و حامیان آنان درجنوب، یعنی علی نجاتی بازنشسته و یکی از پیشکسوتان سندیکای نیشکرهفت تپه و اسماعیل بخشی، کارگر سازمانگر و پرتحرک این صنعت و همراهان آنان؛ سپیده قلیان،عسل محمدی، سانازالهیاری، امیرحسین محمدی پور و امیر امیرقلی، موجی از نگرانی و سیاست دفاع و پشتیبانی همه جانبه درداخل و خارج ازکشور و درسطح بین المللی را برانگیخت.
دستگیر شدگان سازمانگر سندیکای هفت تپه ، با قرار وثیقه یکی پس از دیگری آزاد شدند. دراین مقطع اعتراض اسماعیل بخشی به شکنجه و فشار بر خود در زندان و فراخواندن عالیترین مقام امنیتی کشور به مناظره بر سر داغ ودرفش و شکنجه اعمال شده بر او در زندان، مجددا دستگیری او و سپیده قلیان و عسل محمدی را به دنبال داشت. چراکه آنها نیز به حمایت از او برآمدند و نمایش کذایی “طراحی سوخته”، نشانه درماندگی و فضاحت و سوختگی خود حاکمیت در برابر افکارعمومی کل جامعه ۸۰ میلیونی ما و بشریت مترقی جهان بوده است که نمونههای مشابه آن را پیشتر هم مردمان جامعه ما در تلویزیون جمهوری اسلامی با نفرت دنبال کرده بودند.
بعد ازاین فضاحت، کارگران نیشکر هفتتپه عقب نشینی نکرده و علیرغم ساخت و پاخت دستگاه امنیتی اسلامی با کارفرمای فراری اسدبیگی، و اظهار بیاطلاعی سخنگوی قوه قضایه (محسنی اژه ای) ازفرار او، ویدئویهای راهگشای او هم درتلویزیون آمریکا و هم در مجلس اسلامی دست به دست می گشت و او بار دیگر بر راس این صنعت جای گرفت و با عوام فریبی زایدالوصفی و بازپرداخت یک ماه حقوق کارگران، چرخه تعطیل شده و اعتصاب کارخانه را لنگان لنگان راه انداخت.
یک مراجعه فوری و فوتی به کانال تلگرامی سندیکای نیشکر هفت تپه، آدم را با این واقعیت روبرو می کند. جمهوری اسلامی از یک سو چهرههای خوشنام و همه سرآشنای سندیکای هفت پته و متحدان آن ها را محاکمه میکند و از سوی دیگر با کارفرمای خود فروخته بیگی و دار و دسته اش، خون کارگران نی بر- بخش های مختلف این صنعت را در شیشه می کند.
کانال تلگرامی سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، خبر میدهد: به گزارش رسیده اسماعیل بخشی در دادگاه حضور یافته و بدون حضور وکیلش، حکم نماینده کارگران هفتتپه به وی ابلاغ شده است.
بر اساس این گزارش احکام دیگر بازداشتیهای هفتتپه نیز به آنان ابلاغ شده است. از جمع وکلای پرونده فقط جمال حیدری منش، وکیل سپیده قلیان در دادگاه حضور داشته است. بر اساس شنیدهها، اسماعیل بخشی به ۱۴ سال که ۷ سال آن اجرایی میشود، اعضای نشریه گام و سپیده قلیان هر کدام به ۱۸ سال که ۷ سال آن اجرایی می شود، محمد خنیفر به ۶ سال زندان که ۵ سال ان اجرایی میشود، محکوم شدهاند و پرونده علی نجاتی هنوز مفتوح مانده است.
بدین ترتیب مدافعان نظام سرمایهداری بار دیگر ثابت کردند که سرکوب جنبش کارگری در اولویت برنامه آنها قرار دارد و برای خاموش کردن صدای کارگران از هیچ اقدامی فرو گذار نیستند. احکام صادره تنها گوشهای از ماهیت قوه قضایی بر علیه کارگران و فعالین کارگری میباشد.
اما به نقل از فرزانه زیلابی وکیل کارگران هفت تپه آمده است: صدور احکام سنگین کارگران و فعالان کارگری پرونده هفت تپه، پس از جوسازیهای سیاسی و پیشداوریهای مسئولان ارشد قوه قضائیه و برخی رسانههای مرتبط همچون صدا و سیما، کیهان و فارس نیوز، دور از انتظار وکلای پرونده و کارگران و فعالان کارگری نبوده است به ویژه که گزارش ضابطان بر مبنای تئوری توطئه تنظیم یافته و تمام اعتصابها و تجمعهای کامیونداران، فرهنگیان، بازاریان، دانشجویان و کارگران و … را منتسب به خارجیها دانسته و از همان آغاز، درسراسر دادرسی، با این تصور که موکل، مجرم است نه متهم، رسیدگی در دادسرا و دادگاه صورت گرفته است.
ایراد و تأکید ما در پرونده براین بود که درمورد اسماعیل بخشی و سپیده قلیان، مأمورین امنیتی وزارت اطلاعات،ضابط بیطرف محسوب نمیشوند و ذینفع هستند از این رو تقاضای ارجاع به ضابطان بیطرف را داشتیم و درخصوص برخی اتهامهای انتسابی اسماعیل بخشی، اساسا ،دادگاه انقلاب صلاحیت ذاتی برای رسیدگی نداشته است. سرآسیمگی قاضی در صدور و ابلاغ رأی مشخص نیست.
قاضی مقیسه، در واقع در یک رسیدگی ناتمام، بدون برگزاری جلسه دادگاه یکی از موکلانم، به صورت ناگهانی و شتابزده، اقدام به صدور رأی نمود و بدون حضور وکلا، به متهمان ابلاغ گردید و تاکنون به وکلا ابلاغ نگردیده است …. به تازگی در دو پرونده دیگر نیز، کارگران هفت تپه، به دلیل برگزاری تجمع، به حبس و شلاق محکوم گردیدهاند.
ایجاد رعب و وحشت از طریق صدور احکام حبس و شلاق، برای کارگری که نان شب ندارد، کارساز نیست و آنان که دستی بر آتش دارند بدانند، این شلاقها بر تن رنجور همه کارگران فرود میآید.
هفتتپهای ها در ۱۷شهریور ۹۸ مینویسند: مدافعان نظام سرمایهداری اعتراض و اعتصابات کارگران را به “اجانب” نسبت میدهند تا به این وسیله برای افراد زود باور توجیهی داشته باشند و بتوانند همچنان بر سرنوشت میلیونها انسان حاکم شوند.
مدافعان نظام سرمایهداری با چنین احکامی به صاحبان سرمایه پیام میدهند که در ایران، ما با تمام توان حافظ سرمایهداران هستیم و صدای حق طلبی کارگران در اعتراض به ستم و استثمار و به کار ارزان را با اخراج، زندان و شلاق و در صورت لزوم با اعدام جواب خواهیم داد.
مدافعان سرمایه داری در ایران تصمیم گرفته اند با ایجاد فضای رعب و وحشت بیشتر، صدای هر گونه حق طلبی را در نطفه خفه کنند. آن ها با سرکوب جنبش کارگری به تمام دولت های سرمایهداری میگویند که ایران را به بهشت سرمایهداران تبدیل خواهیم کرد.
آنها با صدور این گونه احکام ظالمانه، به صاحبان زر و زو میگویند که ما کمر تمام کسانی که بر علیه مالکیت خصوصی قد علم کند، را خواهیم شکست. با توجه به شرایط کنونی جامعه ایران، با توجه به فقر ، بیکاری و تنگدستی، نبود آزادی بیان و اندیشه، آزاد نبودن ایجاد تشکلهای مستقل از جمله تشکلهای کارگری، وجود کودکان کار و خیابان، تن فروشی، کارتن خوابی و گورخوابی، تبعیض و ستم ملی، جنسی و مذهبی و هزاران مصیبت دیگر، برای خاموش کردن اعتراضات، با چنین احکام ظالمانهای میخواهند ازخشم و تنفرکارگران و مردم زحمتکش جلوگیری کنند.
اما کارگران و زحمتکشان هنوز خشم و کینه و تنفر خود را نشان ندادهاند، هنوز عزم جزم نکردهاند تا نشان دهند با حضور خود، زمین را به لرزه در خواهند آورند. روزی فرا خواهد رسید که با اتحاد و همبستگی، زمین زیر پای صاحبان زر و زور و مدافعان آنان را دا غ خواهیم کرد.
اتحاد و خروش میلیونی ما کارگران چنان لرزهای بر اندام آن ها وارد خواهد کرد که تن و روان ما از بیحقوقیها، از ستم و استثمار، تبعیضها، تحقیرها و زشتیها تا کنون، آرام خواهد گرفت و آنگاه ما کارگران و مردم آزاده و زحمتکش بر سرنوشت خود حاکم خواهیم شد. حاکمیتی که در آن تمام آحاد جامعه، فارغ از رنگ و نژاد، مذهب و ملیت، فارغ از هر گونه ویژگیهای ساختگی، خود را برای انجام وظیفه کاندید میکنند و با رای مستقیم انتخاب شده و در صورت عدم کارایی با رای مستقیم غزل خواهند شد. کارگران نوید چنین جامعهای را می دهند؛ برای رهایی باید متحد شویم!
درست طی روزهای اواسط شهریور اعتراضات دور جدید شروع شد و کارگران دست از کار کشیدند. کارگران رسمی شرکت نیشکر هفت تپه که تعداد آنان بیشتر از ۴۰۰ نفر بود، درروز پنج شنبه ۱۴ شهریور ۹۸دست از کار کشیدند. علت اعتراض کارگران عدم پرداخت دستمزد تیر۹۸ می باشد. لازم به یاد آوریست که این کارگران بعد از تجمع روبروی دفتر مدیریت بعد از گذشت چند ساعت، اقدام به رفتن به داخل دفتر مالی کرده و در پی این اقدام کارگران با مسئول مالی شرکت درگیر شده اند. در این ارتباط اسد بیگی، از طریق عوامل خود، به کارگران گفته بود که تا بعد از عاشورا از پرداخت دستمزد تیر ماه خبری نیست. مشاجره بین مدیر حسابداری شرکت نیشکر با یکی ازکارگران باعث وخامت حال کارگر شد.
درخبرها است: تعداد زیادی ازکارگران رسمی شرکت نیشکر هفتتپه بدلیل پرداخت نشدن حقوق تیرماه؛ امضا نکردن احکام شغلی و پرداخت نشدن دو ماه دیرکرد مابهالتفاوت معوق مطابق آخرین حقوق درمقابل حسابداری شرکت دست به تجمع اعتراضی زدند. کارگران جهت پیگیری این موضوع به مدیرحسابداری شرکت عبدالنبی محول که فردی بازنشسته است مراجعه کردند که بدلیل جواب سربالای ایشان موجب مشاجره لفظی بین ایشان و کارگران گردید که یکی از کارگران بدلیل مشکل قلبی بیهوش شده و به درمانگاه اعزام گردید و محول نیز با کمک نیروی انتظامی وارد عمل شد.
با ورود امیر اسدبیگی قائم مقام مدیرعامل به شرکت بین ایشان و یکی ازهمکاران که از ایشان درمورد حقوق معوق خود سوال کرده بود درگیری لفظی درگرفت که بدستور اسدبیگی و رئیس حراست (شکوهی) به شرکت ممنوع الورود شدند.
گفتنی است: پرداخت حقوق کارگران درحالی معوق شده است که محول مدیر حسابداری و صابریان با حقوقهای بیش از ۳۰ میلیونی و حق ماموریت زیاد بار مالی زیادی برشرکت وارد کرده و در کمال تعجب دم از کاهش هزینهها واضافه کاریهای کارگران میزنند. سنگینی وضع موجود، عقب نشینی کارگران هفتتپه را به دنیال نداشت. مجددا روز شنبه ۱۶ شهریور، کارگران رسمی هفتتپه به دلیل عدم دریافت دستمزد تیر ماه دست به اعتصاب زدهاند .
این اعتصاب روز یکشنبه ۱۷ شهریور ماه، همچنان ادامه داشت و دارد. در این میان حکم اخراج و بیکار سازی ۳۵ نفر از کارگران نیشکر هفت تپه، مسئله پیگیری و سردادن شعار آزادی اخراج شدگان را غامضتر نمود.
مجددا درخبرها آمده است؛ کارفرمای شرکت هفتتپه به بهانه عدم نیاز نیروی کار، میخواهند تعدادی از کارگران بخش دام و طیور را اخراج کند.
موسوی با همکاری اسد بیگی به بهانه عدم نیاز نیروی کار،اخراج ۳۵ نفر از کارگران را در دستور کار گذاشتهاند. این در صورتی است که سابقه هر کدام از کارگران از پنج تا ده سال میباشد.
اخراج سازی کارگران در حالی است که شورای اسلامی کار (که ادعای حمایت از کارگران را دارد!!؟؟) هیچ گونه حمایتی از این کارگران زحمتکش، نکردهاند .لازم به یاد آوریست که کارگران خوراک و دام نسبت به این عمل موسوی، (مسئول خورک دام) در محل کار خود دست به اعتصاب خواهند زد. در این میان مطابق اخبار منتشر شده کارفرمای شرکت هفت تپه حدود بیست نفر از کارگران این شرکت را اخراج کرده است.
بطوری که روز یکشنبه ۳۱ شهریور، به دستور کارفرما حکم اخراج ۲۱ کارگر مجتمع نیشکر هفت تپه برای اول مهر ماه صادر شد. بنا به گزارشات منتشره اسامی ۱۴ نفر از کارگران این مجتمع که از فردا از رفتن بر سر کارشان منع شدهاند بقرار زیراست: محمد خنیفر فرزند قاسم(عضوشورای اسلامی)، محمد خنیفر فرزند حمید، رضا پور چنانی، صاحب ظهیری، محمود سعدی، عادل عبدلخانی، محمد عبدلخانی، سمیر احمدی، حمزه الکثیر، ایمان اخضری، کریم میاحی، شکان گودرزی، مسعود لویمی و فاضل چعبی زاده ….
این در حالی است که حاکمیت در اقدامی هماهنگ با کارفرمای جوان و تازه به دوران رسیده هفت تپه در ماه های اخیر،به جای پاسخگویی به مطالبات به حق کارگران و پرداخت حقوق های عقب افتاده آن ها، به شدیدترین و غیرانسانیترین شکل ممکن با کارگران و نمایندگان آنها برخورد کرده است. حامیان سرمایه، در واقع وانمود میکنند که شرکت کشت و صنعت هفت تپه را به بخش خصوصی سپرده و به اصطلاح “خصوصیسازی” کردهاند. حال آن که همچون بسیاری دیگر از شرکتها و کارخانهها با ترفندها و زد و بندهایی آن را به ایادی و عوامل رانت خوار خود واگذار نموده و سبب شدهاند تا کارفرمایان فاسد هفت تپه از قبل آن، میلیونها دلار تسهیلات دریافت کرده و از این طریق به سودهای نجومی که حاصل دسترنج چند دهه کار و زحمت کارگران و به طور مشخص کارگران آن منطقه است دست یابند. هم اکنون نیز آنچه کوچکترین اهمیتی برای این حضرات ندارد زندگی و سرنوشت هزاران کارگر و خانوادههای آنهاست که کمر یکایک آنها بیش از پیش زیر فشار اقتصادی خم میشود و به مجرد ابراز کوچکترین اعتراض و انتقادی به وضع دهشتناک موجود ،این چنین سرکوب میگردند . اعلام انزجار همگانی که از سوی کارگران و افکار عمومی در ارتباط با احکام صادر شده برای کارگران و روزنامه نگاران حامی آنها در جامعه پراکنده گردید و مسئولین قضایی را وادار به پاسخگویی نمود در رابطه با این اقدام ضدکارگری کارفرمای هفتتپه نیز باید با شدت و حدت بیشتری پیگیری شده و در کنار اعتصاب و اعتراض کارگران ان شرکت، منجر به بازگشت به کار کارگران اخراجی گردد .
اعتصاب همچنان ادامه دارد
بعد از اعلام خبر اخراج یا عدم تمدید قرارداد، ۲۱ کارگر نیشکر هفت تپه روز اول مهر تمامی کارگران بخشهای داخلی شرکت از جمله اداره تجهیزات مکانیکی قسمت کارخانه تولید شکر و همچنین امور زیربنایی در حمایت از همکاران و هم طبقهایهای خود دست از کار کشیده و نسبت به این عمل ضدکارگری و زشت کارفرما در روبروی دفتر مدیریت شرکت تجمع کردند. اعلام داشتند: تعدی وتعرض به خواست و حق کارگران جرم است و کارفرما پاسخگوی عواقب کار میباشد. در همین روز دوشنبه اول مهر ماه ۹۸، هدیه کارفرما شرکت نیشکر هفت تپه، فسق و اخراج جمعی از کارگران در هفت تپه بود.
در ادامه اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه در حمایت از همکاران اخراجی، ما شاهد حضور صابریان، احمدی (مسئول کوره اهک کارخانه) وبهاری (مسئول کارخانه) در جمع کارگران معترض بودیم که این افراد از طرف اسدبیگی جهت تهدید کارگران به اخراج و کم کردن ساعت اضافه کاری، کارگران حضور داشتند. درست در شرایطی که کارگران با کارفر و عواملش میجنگند. قاضی ناظر زندان اوین اجازه ملاقات اسماعیل بخشی با وکیلش را نداد.
برپایه خبرمنتشره؛ قاضی ناظر زندان اوین اجازه ملاقات اسماعیل بخشی با وکلیش را نداد و از دریافت و تحویل لایحهی این کارگر زندانی، به دادسرای عمومی و انقلاب اهواز، جهت درج در پرونده شکنجه، از ناحیه مسٸولان زندان اوین ممانعت به عمل آمد. اسماعیل بخشی حدود ده ماه در بازداشت بسر میبرد و با وجود پروندهها و اتهامهای متعدد، تاکنون فقط دوبار اجازه دیدار با وکیل را داشته است و خانواده وی ماهی یک بار اجازه ملاقات با وی را دارند.
گفتنی است از حین بازداشت اولیه این کارگر زندانی تاکنون چهار بار با اراٸه دلایل و مستندات، درخواست رسیدگی به شکایت خود علیه مأمورین امنیتی و انتظامی با موضوع شکنجه بدنی، اخذ اقرار با شکنجه و توهین کلامی و عملی را داشته است و سه بار به دلایل واهی از ورود به رسیدگی خودداری یا با اغماض و اهمال مسلم، بدون توجه به مدارک و دلایل اثباتی، با صدور قرار پرونده را مختومه نمودهاند.
آقای رئیسی یکی به نعل و یکی به میخ زدن تا کی؟؟ می توانید با کارگران شفاف باشید!؟
هر که نداند محکومان صنفی و مدنی، وکلای آنها وسایر حقوقدانان میدانند که تجدیدنظرخواهی و بازبینی احکام در دادگاههای تجدیدنظر، حق قانونی هر محکومی است و حقی نیست که با دستور شما، ایجاد شده باشد.
کارگران برآنند: آقای رٸیسی، اسماعیل بخشی حتی در زندان، هم نماینده ما کارگران هفت تپه محسوب میشود و همچنان سمت نمایندگی وی پابرجاست، به گفته وی تاکنون مسئولان قوه قضاٸیه از حد شعار فراتر نرفتهاند.
آری دزد همان دزد است و درد همان درد؛ ولی یکی از دیوار میدزدد و یکی از در
روزسه شنبه دومین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه در حمایت از همکاران اخراجی. سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه ضمن حمایت از خواستهای بحق کارگران نیشکر هفت تپه، خواستار بازگشت به کار بی قید و شرط تمامی کارگران اخراجی بوده هرگونه تعرض و دست درازی به حقوق کارگران را شدیدا محکوم میکند.
اتحاد و همبستگی طبقاتی ما کارگران، رمز پیروزی ما کارگران و شکست صاحبان سرمایه و استثمارگران میباشد. با اتحاد و همبستگی به مبارزه خود ادامه دهیم. پیامد کشاکش عوامل خود فروخته کارفرما یعنی اعتصابشکنان با کارگران، صبح چهارشنبه پیام ارسالی کارگران هفت تپه این گونه به صدا در آمد و اعتصابشکنان را به جمیع کارگران معرفی کردند:
آقایانی که مانع حضور کارگران در تجمع اعتراضی هستند درحمایت از همکاران اخراجی. مواظب اعمال غیراخلاقی و ناجوان مردانه خود باشند. آقای جعفر کثیر. سرپرست بخش مکانیکی کارخانه (عموی حق مسعود کثیر که دست راست امیر اسدبیگ هست و تمام زیرآب زنیها را انجام میدهد) با تهدید و اخطار به اخراج، کارگران مکانیک کارخانه را از حضور در اعتصاب منع کرده و اجازه همبستگی بین کارگران را نمیده. عبدالزهرا احمدی، سرپرست کوره آهک هم مانع حضور همکاران کارگر ما در امر اعتصاب است.
این دو نفر خائن به کمک یکدیگر دست به شکاندن اتحاد و برادری و اعتصاب زده اند و باید به تمام کارگران معرفی شوند و با آنها برخورد شدید و جدی انجام گیرد. باقی مدیران و سرپرستان هم باید مواظب کارهای خود باشند و مانع حضور کارگران در اعتصابات نشوند چرا که این حق کارگر است و اتحاد تنها رمز پیروزی و حیات ما کارگران و شرکت است.
درصورت تخلف هر مدیر یا سرپرست و منع کردن کارگران از حضور در اعتصابات، تصاویر آنها منتشر شده تا تمام کارگران این خائنان و نامردان را خوب بشناسند.
با تشکر فراوان از حضور کارگران کشاورزی در اعتصاب امروز، فردا هم تمام کارگران را به ادامه اعتصاب و تجمع اعتراضی دعوت می کنیم و تا حقمان را نگیریم به سر کار برنمیگردیم…. باید این اخراج های سلیقه ای و بی اساس تمام شود. همه با اتحاد میتوانیم جلو این فتنه گری های اسدبیگی را بگیریم.
در۴ مهر ۹۸ کذب خبر؛ شکست طرح اعتصاب شکنان:اعتصاب همچنان ادامه دارد و این در حالیستکه خبرگزاری دولتی ایلنا دیروز اعلام کرده بود که کارگران نیشکر هفت تپه به اعتصاب خود پایان داده اند و کارگران به سر کار های خود باز گشته اند.!؟ خبرگزاری ایلنا همچون گذشته نشان داد که هیچ صداقتی در بازتاب اخباری کارگری ندارد و به دلیل منافع جناحی، نمی تواند ادعای یک منبع خبر گزاری مستقل باشد.
روز پنج شنبه، چهارمین روز از اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه در حمایت از همکاران اخراجی برگزار شد .همانطور که روند تا کنونی نشان داده است در جریاناعتراض واعتصاب کارگران در هفت تپه، ما شاهد فضای پلیسی برای ارعاب و سرکوب کارگران بوده ایم. در این ارتباط یکی از کارگرانهفتتپه به نام یوسف بهمنی، توسط اداره اطلاعات احضار شده است. سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، ضمن حمایت از خواست کارگران ، هر گونه تهدید، ارعاب و احضار کارگران را شدیدا محکوم می کند.
امروز پنجشنبه ۴ مهرماه ۹۸ باز هم گل کاشتید و پُرشور و مصممتر از روزهای قبل حضور یافتید. همکاران گرامی: مادرروزهای حساسی قرارداریم و نباید بگذاریم اعتصابمان با هر بهانه و یا قولی از طرف کارفرما بشکند.
امروز رهبر در دیداری که با مسئولین داشتند صریحاً به فساد در واگذاری شرکت هفت تپه و سهامداران آن اشاره کردهاند و خواستار بازنگری در واگذاری آن شدهاند، پس خواهشی که از همه همکاران بالاخص برادرانمان در واحد کشاورزی داریم فردا حتما دراعتصاب درب مدیریت شرکت کنید و برادرانتان را یاری کنید زیرا اگر غفلت کنیم یک عمر باید خفت و خاری این بخش خصوصی را که در اقدام اخیرش قصد اخراج تعداد زیادی ازکارگران را دارد را تحمل کنیم. پس ازتمام همکاران خواهشمندیم راس ساعت هشت و سی دقیقه صبح درب مدیریت حضور پیدا کنند. تاپیروزی یک قدم مانده است.
کارگران هفت تپه در تجمع وسیع امروز جمعه فریاد میزدند؛ اسماعیلو گرفتند ، ما همه بخشی هستیم. سخنان چشمه خاور یکی از کارگران نیشکر هفت تپه در تجمع امروز ۵ مهر ۹۸ در پنجمین روز اعتصاب: اعتصاب تا پای جان ادامه دارد / صدا و سیمای خاین الان کجاست بیاید گزارش تهیه کند / طلاب و بسیجیهای دانشجو که در اعتصاب قبلی سینه سپر کرده بودند الان کجان که بیان ببینن ۲۰ نفرو اخراج کردند / از واگذاری هفت تپه تا اخراج این ۲۰ نفر کارگر همش تخلف و خلاف قانون بوده /کارگران همدل و متحد باشید/ بدین ترتیب پنجمین روزاعتصاب کارگران هفت تپه و راهپیمایی آنها در حمایت ازلغو خصوصی سازی، بازگشت کارگران اخراجی به سرکار و سایر مطالبات خود در محوطهی صنعتی شرکت نیشکر شعار میدادند: تا حق خود نگیریم ازپای نمی نشینیم. کارگران اتحاد، زحمتکشان اتحاد / کارگر زندانی آزاد باید گردد. نه به خصوصی سازی، اداره ی شورایی توسط شوراهای واقعی کارگران. نه سازش ، نه تسلیم، تا تحقق خواستهها اعتصاب ادامه دارد.
بدین ترتیب فضای موجود و سلسله اعتراضات مطالباتی کارگران هپکو و آذر آب و هفت تپه و کارگران شرکت کنتور سازی قزوین دیگر اعتراضات موجود، چنانچه ازجویبارهای پراکنده خود عبور کنند و برسر یک حق واحد، رودرویی با سیاست خصوصی سازی یا همان دریافت به موقع حقوق های معوقه خویش که فیالمثل کارگران شرکت کنتور سازی بین۲۴ تا ۲۶ ماه حقوق نگرفتهاند بهم گره بخورند بدل به قدرتی وسیع در سطح همین مطالبه خواهند شد که می تواند کائنات نظام اسلامی را به لرزه وا دارد.
روشن است همگراییها، همسوییها و هم پوشانی مبارزات پراکنده مطالباتی کارگران، آن حلقه مفقوده جنبش کارگری ما میباشد که باید الزاما بربستر شرایط موجود فراهم آید تا فرصت رودررویی چرخه سرمایه داری موجود را برای سرکوبی کارگران کند سازد. بالطبع این خود کارگران و بستر مبارزات موجود است که میتواند شرایط این همگراییها را برای مبارزات جاری و ساری آنها فراهم آورد ، هیچ نسخه از پیش تعیین شدهای از جانب ما نمیتواند راه دشوار، صیقل یابی همسانی و پویایی امر همگراییها و تشکلات مستقل سراسری را از اینجا از قوه به فعل در آورد.
این مبارزه در دل شرایط موجود فراهم میآید . تلاش ما همچون گذشته بیش از پیش باید درهمصدایی با مبارزه کارگران و لغو احکام ضد انسانی اعلام شده دستگاه قضایی کشور، بازگشت کارگران اخراجی برسرکار، طرح شعار و برجسته کردن جای معلم و کارگرزندان نیست، طالب آزادی فعالان کارگری و معلمان و زنان و دیگر زندانیان عقیدتی و ایدئولوژیک باشیم و آن را بدل به جنبشی وسیع و گسترده برای آزادی یکایک آنان در این سوی پهنه جهان نماییم .
صدای کارگران اخراجی و زندانیان سیاسی در بند باشیم.
تا همگان دریابند : که کارگران و زندانیان سیاسی ایران ؛ تنها نیستند
امیر جواهری لنگرودی